RANNETUET TYÖPISTEESEEN

5204_Combi_Flex_2_rannetuki_tyopisteeseen.jpgKipeytynyt ranne haittaa päätetyöskentelyä huomattavasti ja heikentää työtehoa. Toisinaan rannevaivat tarvitsevat pystyhiiren tai keskihiiren pysyäkseen kunnossa, mutta aina sekään ei riitä. Myös kovat pöydänreunat ja -pinnat voivat olla haittana työskentelylle. Näissä tilanteissa rannetuilla saadaan tukea näppäimistö-työskentelyyn sekä ergonominen hiirialusta. Rannetuet ovat myös työpisteiden rasitusvammojen ennaltaehkäisijöitä. 

Mihin rannetuet työpisteessä vaikuttavat?

Rannetukia löytyy nahka- ja kangaspintaisina. Niitä löytyy suuria ja pieniä, korkeita ja matalia sekä hiirityöskentelyyn että näppäimistötyöskentelyyn. Selectopin tuotevalikoimasta löydät parhaat mahdolliset rannetuet työpisteisiin.

Flex-rannetuen avulla saadaan aikaan ergonominen hiirialusta. Se on kestonahkainen rannetuki, joka kestää kulutusta vuosikausia. Flex on Selectopin itse räätälöimä tuote, joten voimme antaa tuotteelle pitkän takuun. Tuki sopii myös teollisuuden käyttöön sekä ns. likaisiin työpisteisiin, koska kestonahka kestää kulutusta ja se on helppo pitää mukana.

Flexin laajennettu malli Combi Flex-rannetuki on myös hiirimatollinen kestonahkainen tuki, jossa on näppäintyöskentelyä helpottava pleksinen rannetuki mukana. Combi Flex tukee viettää ranteet mukavassa asennossa näppäimistölle, mikä helpottaa ranteiden ja sormien työtä. Paine vähenee ja asento on ergonominen. Kuten Flex-rannetuki niin myös Combi Flex on Selectopin itse räätälöimä tuote, ja se soveltuu myös teollisuuden käyttöön. Sillä voidaan myös laajentaa työtilaa, mikäli työpöytä on ahdas ja kirjoitustilaa ei juuri löydy. Molemmissa tukimalleissa on kumitassut alla, joten ne pysyvät tukevasti paikallaan.

Soft Gel -rannetuki ja Gel-ergonominen hiirialusta ovat kangaspintaisia, geelitäytteisiä tukia. Soft Gel -rannetuki on näppäimistön eteen sijoitettava, jolloin sen hyöty tuntuu näppäintyöskentelyssä. Pehmeä ja lämmin pintamateriaali antaa miellyttävän tunteen ja helpottaa ranteen kiputiloja. Gel- ergonominen hiirialusta rannetuella antaa saman tunteen ja helpotuksen hiirityöskentelyssä. Kuminen pohja pitää tuen hyvin paikoillaan liukkaallakin pöytäpinnalla. 

Mitkä rannetuet valitsisin työpisteisiin?

Rannetuen valinta työpisteissä on yksilöllistä. Monesti pintamateriaali vaikuttaa päätökseen tuen valinnassa. Tästä syystä on hyvä tunnustella eri malleja, eli on syytä tukeutua edustajan apuun. Myös työpisteen malli, pinta-ala ja työskentelytavat vaikuttavat valintaan, joten ammattilaisen käyttö on suotavaa. Ammattitaitoinen edustaja räätälöi jokaisen työpisteen rannetuet ergonomisiksi ja mukaviksi. 

 

selectop_CTA.png