ROLLERMOUSE

rolleri.jpgHiirityöskentely rasittaa rannetta, kyynärniveltä, olkaniveltä sekä niska-hartiaseutua. Pienikin vaiva voi kasvaa huomattavan suureksi pitkittyessään. Rollermouse-hiirellä voidaan parantaa ergonomiaa hiirityöskentelyssä ja ehkäistä ryhdin huononemista sekä erilaisten rasitustilojen ja sairauksien syntyä.

RollerMousen käyttö

RollerMouse Free2 keskihiirellä osoitinta liikutetaan näppäimistön eteen sijoitettavan tangon avulla. Tankomallinen keskihiiri on hieman vikkelämpi hiirimalli, ja sopii erityisesti niille, jotka selaavat paljon internetiä ja eri ohjelmia. Toisin sanoen klikkailuja tulee hyvin paljon ja hiirtä täytyy käyttää voimakkaasti. RollerMouse Free2-mallissa on ohjaintanko, joka on koko keskihiiren mittainen, joten työskentely kummalla kädellä tahansa onnistuu. Tämä vähentää yhteen käteen ja ranteeseen kohdistuvaa rasitusta.

RollerMousessa on pikatoimintoja, jotka nopeuttavat ja helpottavat työskentelyä ja vähentävät myös runsasta hiiren klikkailua. Pikatoiminnoista löytyy kopioi- ja liitä-toiminnot, skroll, tuplaklikkaus sekä hiiren perusnäppäimet, oikea ja vasen. Pääosin voi kuitenkin käyttää tankoa, eli perustoimintoa, jonka avulla hiirtä liikutetaan ja klikataan. 

RollerMousen monipuolinen käytettävyys tukee työskentelyn ergonomisuutta. Asento pysyy ryhdikkäänä, hartiat alhaalla ja niska keskiasennossa. Keskihiiren pehmustetut tuet tukevat ranteita sekä hiirityöskentelyn että näppäintyöskentelyn aikana. Täten pöydänreuna ei paina ikävästi kyynärvarsia, ja hartiat voivat laskeutua rennosti alas. RollerMousen muotoilu ohjaa ranteet ergonomiseen asentoon, ja mataluutensa ansiosta käsiä ei tarvitse kannatella. 

Jos RollerMouse ei tunnu omalta?

RollerMouse on yksi keskihiirimalli. Jos tämä malli ei tunnu omalta, saattaa mattomallinen keskihiiri olla sinun valinta. Selectopin ammattitaitoiset edustajat auttavat sinua hiiren valinnassa ja käytönopettelussa. Autamme myös räätälöimään työpisteesi tarpeittesi mukaisesti. Toisinaan RollerMouse tarvitsee lisätuen eli kyynärtuen, ja tätä on hyvä kokeilla työpisteellä. On siis hyvä pyytää ammattilaista apuun, jotta työpisteestäsi tulee varmasti toimiva ja mukava.

 

selectop_CTA.png