SATULATUOLIT

9074_Select_Soft_satulatuoli.jpg

Onko työtuolisi mukava ja hyvin säädetty, mutta silti selkäsi on kipeä? Joudutko rullaamaan paljon työtuolillasi? Onko käytössäsi sähköpöytä, mutta kaipaat vaihtelua seisomiselle tai istumiselle? Selectopilta saat räätälöitävät satulatuolit helposti ja nopeasti. Ammattitaitoiset edustajamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle soveltuvan satulatuolin.

Toimistotyössä on räjähdysmäisesti lisääntynyt viimeisen vuosikymmenen aikana erilaiset selkä- ja niskavaivat sekä alaraajaongelmat. Koska teemme aina vain vähemmän ruumiillista työtä, heikkenevät selkämme tukirakenteet entistä nopeammin. Lisääntyneet ongelmat aiheutuvat myös huonosta ergonomiasta, kun selkä sekä alaraajat pakotetaan olemaan useita tunteja päivästä liiallisen paineen alla. Satulatuolit ovat iso apu edellä mainittuihin ongelmiin. Satulatuoli edesauttaa löytämään selälle ryhdikkään, ergonomisen asennon. Tämä parantaa selkää tukevia syviä lihaksia ja lievittää kipuja. 

Satulatuolivaihtoehtoja

Select soft -satulatuoli on kangaspintainen, jykevä satulatuoli pitkäänkin istumiseen. Istuimen kaltevuus on säädettävissä omalle selälle sopivaksi. Istuttaessa tällä tuolilla lonkat ovat auki ja ulkokierrossa, mikä tukee alaselän asentoa ja edesauttaa alaraajojen verenkiertoa. Kangasmateriaali hengittää, joten tuoli ei hiosta lämpimissäkään työtiloissa. 

pun__tri.jpg

Triangeli-satulatuoliin voit istua mistä suunnasta tahansa. Lämpömukautuva istuinosa muokkautuu oman pyllyn muotoiseksi, joten tuolia voi käyttää useampikin työntekijä. Tuoli on helppo säätää ja se soveltuu käytössä toimistotyöstä teollisuuteen. Triangeli-satulatuoliin voit valita eri pintamateriaaleja, pyörävaihtoehtoja tai erikorkuisia kaasujousia. Täten tuoli on helppo räätälöidä työhön kuin työhön sopivaksi. Edustajamme auttavat tarvittaessa satulatuolin räätälöinnissä sekä valinnassa. 

Satulatuolilla istuminen

Satulatuolilla istumista kannattaa harjoitella pienissä erissä, ja istuma-aikaa kasvattaa asteittain, jolloin keho oppii uuden istuma-asennon turvallisesti. Ensimmäisten istumakertojen jälkeen vatsa- ja selkälihaksissa voi tuntua samalta kuin lihaskuntoharjoittelun jälkeen. Tämä on hyvä asia, sillä silloin tuoli on kehittänyt juuri oikeita lihaksia, toisin sanoen selkä- ja niskakivut alkavat lievittyä. Anna siis satulatuolille mahdollisuus!

Satulatuolien käyttökohteita ovat mm. toimistot, päiväkodit, koulut, kauppojen kassat sekä teollisuuden hallitilat. Selectopilla tuolien räätälöinti edesauttaa niiden kestävyyttä sekä soveltuvuutta hankalissakin tiloissa. Annamme satulatuoleille pitkät takuut sekä nopeat toimitukset. Tuoleihin on saatavilla myös varaosia sekä lisävarusteita. 

 

selectop_CTA.png