TOIMISTOTUOLIT

Team_30_toimistotuoli.jpgOnko toimistotuolisi nähnyt jo parhaat vuotensa? Selectop tarjoaa asiakkailleen laadukkaita toimistotuoleja mittojen mukaan. Edustajamme kartoittavat työpisteen sekä asiakkaan tarpeen, ja valitsevat tätä kautta parhaan mahdollisen tuolin kyseiseen kohteeseen. Toimistotuoleihimme on saatavilla eri värivaihtoehtoja, rengasmalleja sekä lisätoimintoja; kuten keinuominaisuus, niskatuki, korotettu jousiosa tai jalkarengas. Täten myös hankaliin työpisteisiin voidaan räätälöidä oma mallinsa. 

Toimistotuolin valinta

Kun valitset toimistotuolia, tulee sinun huomioida monia seikkoja, jotta työasennostasi tulee ergonominen ja mukava. Tuolin korkeus tulee olla optimaalinen, jotta yletyt hyvin työskentelemään pöytätasoilla, mutta jalkojen tulisi laskeutua tukevasti lattiaan. Istuinosan kaltevuus tulee asettaa siten, että pysyt tukevasti tuolilla, eikä etureuna saa painaa polvitaivetta. Jatkuva liukuminen tuolin etureunalle rasittaa alaraajoja ja aiheuttaa ylimääräistä jännitystä, turvotusta sekä aineenvaihdunnan ja verenkierron ongelmia. Selkänojan tulee tukea ristiselkää ja tarvittaessa myös rentouttaa, mikäli selkä tätä vaatii. Niskatuki antaa tarvittaessa lisätukea. Toimistotuolin keinuominaisuus auttaa rentouttamaan selkää, mutta auttaa myös keskittymään, kun ylimääräinen energia purkautuu liikkeeseen. Selectop tarjoaa myös toimistotuolisi tueksi lisävarusteita (selkätuki, jalkatuki, satulatuoli…), jotta työpisteestäsi tulisi mahdollisimman toimiva. 

Toimistotuolin ergonomia

Toimistotuolin ergonomisuus on oleellinen osa sen toimivuutta. Omien asetusten löytäminen ei aina ole yksinkertaista, ja vaatii toisinaan toisen silmäparin apua. Edustajamme huolehtivat siksi myös siitä, että tuolisi on säädetty oikeaan asetukseen. Istumatyössä asetusten oikeellisuus korostuu, koska saatamme viettää jopa 7 tuntia päivästä työpisteellämme. Tästä syystä myös mittasuhteiden oikeellisuus korostuu.

Valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan mallin; olet sitten pitkä tai lyhyt, tukeva tai laiha, mies tai nainen.  Huolehdimme myös siitä, että materiaalivalinnat ovat työolosuhteisiin sopivat, jotta tuolit kestäisivät käytössä pitkään. Annamme tuotteillemme pitkät takuut, ja tuoleihin on saatavilla varaosia. Valikoimastamme löydät tuolimallin ompelimosta autokorjaamoon, leipomosta raskasteollisuuteen. Ammattitaitoiset edustajamme auttavat sinua valinnassasi. 

 

selectop_CTA.png