TYÖTUOLIT

Pro_40.jpg

Onko selkä kipeä? Puutuvatko jalat istuessasi? Joudutko vaihtamaan asentoa useasti työpäivän aikana? Onkohan työtuolisi nähnyt jo parhaat vuotensa? Onkohan malli väärä? Selectop tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja ergonomisia työtuoleja mittojen mukaan. Edustajamme kartoittavat työpisteen sekä asiakkaan tarpeen, ja valitsevat tätä kautta parhaan mahdollisen tuolin kyseiseen kohteeseen.

Työtuoleihimme on saatavilla eri värivaihtoehtoja, rengasmalleja sekä lisätoimintoja; kuten keinuominaisuus, niskatuki, korotettu jousiosa tai jalkarengas. Täten myös hankaliin työpisteisiin voidaan räätälöidä oma mallinsa. 

Työtuolin valinta

Kun valitset työtuolia, tulee sinun huomioida monia seikkoja, jotta työasennostasi tulee ergonominen ja mukava. Tuolin korkeus tulee olla optimaalinen, jotta yletyt hyvin työskentelemään pöytätasoilla, mutta jalkojen tulisi laskeutua tukevasti lattiaan. Istuinosan kaltevuus tulee asettaa siten, että pysyt tukevasti tuolilla, eikä etureuna saa painaa polvitaivetta. Jatkuva liukuminen tuolin etureunalle rasittaa alaraajoja ja aiheuttaa ylimääräistä jännitystä, turvotusta sekä aineenvaihdunnan ja verenkierron ongelmia.

Selkänojan tulee tukea ristiselkää ja tarvittaessa myös rentouttaa, mikäli selkä tätä vaatii. Niskatuki antaa tarvittaessa lisätukea. Työtuolin keinuominaisuus auttaa rentouttamaan selkää, mutta auttaa myös keskittymään, kun ylimääräinen energia purkautuu liikkeeseen. Selectop tarjoaa työtuolisi tueksi myös lisävarusteita (selkätuki, jalkatuki, satulatuoli…), jotta työpisteestäsi tulisi mahdollisimman toimiva. Myös teollisuuden työtuolit on tärkeä mitoittaa oikein. Valikoimastamme löydät tuolimallin ompelimosta autokorjaamoon, leipomosta raskasteollisuuteen. Ammattitaitoiset edustajamme auttavat sinua valinnassasi.

Selectop auttaa ergonomisen työtuolin löytämisessä

Työtuolin ergonomisuus on oleellinen osa sen toimivuutta. Omien asetusten löytäminen ei kuitenkaan aina ole yksinkertaista, ja vaatii toisinaan toisen silmäparin apua. Tästä syystä edustajamme huolehtivat myös siitä, että tuolisi on säädetty oikeaan asetukseen ja on oikean kokoinen. Istumatyössä asetusten oikeellisuus korostuu, koska saatamme viettää jopa 7 tuntia päivästä työpisteellämme. Tästä syystä myös mittasuhteiden oikeellisuus korostuu.

Valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan mallin; olet sitten pitkä tai lyhyt, tukeva tai laiha, mies tai nainen.  Huolehdimme myös siitä, että materiaalivalinnat ovat työolosuhteisiin sopivat, jotta työtuolit kestäisivät käytössä pitkään. Annamme tuotteillemme pitkät takuut, ja tuoleihin on saatavilla varaosia. Toimitamme työtuolit suoraan tehtaalta asiakkaalle helposti ja nopeasti.

 

selectop_CTA.png